Идва Нова година, а малко след това - през февруари,

...
Идва Нова година, а малко след това - през февруари,
Коментари Харесай

Крум Савов с тежки думи за Григор и отказа му да играе в България: Децата казват, че техният идол в тениса е....

Идва Нова година, а малко по-късно - през февруари, ще се проведе следващото издание на шампионата Sofia Open, в който ще се включат огромен брой тенисисти от целия свят.

За страдание българската аудитория няма да може да види родният номер 1 при мъжете Григор Димитров, който изясни в телевизионно изявление, че няма смисъл да има напрежение от това, че той по всяка възможност няма да взе участие на един " частен шампионат "

Спортният публицист Крум Савов разяснява в студиото на " България Он Еър "  това, като сподели, че по този начин или другояче този шампионат е изработен за Григор Димитров и с цел да може българската аудитория да го види онлайн и съгласно Савов в тениса няма държавни шампионати и всички, на които се подвизава първата ни ракета са точно частни.



" Някой в случай че може да ми изясни по какъв начин по този начин 10 български деца и още 50, с които аз поддържам връзка около моя наследник, когато ги попиташ кой им е кумир, нормално споделят Надал, Федерер или Джокович ", безапелационен беше той. Крум Савов счита, че щом в класацията на младите тенисисти Григор Димитров идва на четвърта позиция, това е най-показателното. 

Асен Григоров пък отбрани първата ни ракета и изясни, че Димитров не живее от 16 години в България и това, че у нас го упрекват, че не е българин, е огромна " излагация ".

По думите му в медиите в България непрекъснато се изливат отрицателни мнения и вести за най-хубавия български тенисист.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР